avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna seara!Am si eu o mica problema si as vrea sa imi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buna seara!Am si eu o mica problema si as vrea sa imi dati o ...

buna seara!Am si eu o mica problema si as vrea sa imi dati o mana de ajutor daca se poate.Concret este vorba de o taxa de timbru.As vrea sa stiu daca la calculul taxei de timbru intr un dosar aceasta se calculeaza separat .Taxa de timbru ptr.despagubiri materiale si taxa de timbru ptr.daune morale.As mai vrea sa stiu si cum se procedeaza in cazul in care instanta calculeaza gresit taxa de timbru.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:36, 24 Aprilie 2023
Dacă instanta calculează greșit aveți posibilitatea sa formulați cerere de reexaminare conform dispozițiilor legale.Daca aveți capete de cerere separate fiecare capăt de cerere se timbreaza..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculează taxa de timbru dacă am mai multe capete de ... ccristy ccristy Cum se calculează taxa de timbru dacă am mai multe capete de cerere (contestație la executare + întoarcerea executării silite + dobânzi legale și ... (vezi toată discuția)
Cerere indreptare greseala materiala si taxa judiciar de timbru. regularizarea cererii. Irina S. Irina S. In situatia in care reclamantul a scris gresit valoarea pretentiilor cerute prin actiunea introductiva de instanta in sensul ca a scris mai multe zerouri la ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru omatcons omatcons Bună ziua Am depus la judecătorie contestaşie la executare , suspendarea executării şi lămurirea titlului executor. 1). Instanţa a disjuns capătul de ... (vezi toată discuția)