avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Cum se poate îndrepta eroare din cartea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Cum se poate îndrepta eroare din cartea de munca? ...

Bună ziua! Cum se poate îndrepta eroare din cartea de munca? Concret, la rubrica specializare (în anul 2007) s-a trecut specializarea "administrație publica" în loc de Specializarea "Drept" astfel cum este trecut pe diploma de licență la specializare
Cel mai recent răspuns: TimeeaBV , utilizator 21:23, 25 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel care a operat in carnetul de munca poate face rectificarea .
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Cel care a operat in carnetul de munca poate face rectificarea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colegii / facultati magdalena_dn magdalena_dn Buna ziua, Intrebare : Care este diferenta intre absolventii de colegii universitare si absolventii facultatilor ? Si daca se poate baza legala. In legea ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cu adeverinta echivalenta dipomei de licenta universitare??? xamalinda xamalinda Am terminat facultatea de[b] Medicina Dentara [/b]in luna aceasta(septembrie 2008).Pana se elibereaza Diploma(care pote fi eliberata chiar pana in Ianuarie sau ... (vezi toată discuția)
Diplome operate in cartea de munca ContSters301096 ContSters301096 Buna ziua, Nu stiu unde sa ma adresez cu \\"problema\\" ce am intampinat-o eu si de aceea scriu aici deoare poate am poate ajuta cineva cu un sfat. In 2007 ... (vezi toată discuția)