avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!!!Sunt o persoana cu handicap grav si am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!!!Sunt o persoana cu handicap grav si am inteles ca ...

Buna ziua!!!Sunt o persoana cu handicap grav si am inteles ca pot obtine de la primaria locala un certificat de parcare ..doresc sa stiu daca pot folosi acest certificat si pe masina sotului..,fratelui etc sau doar pe a mea personala..momentan masina mea este defecta..am citit ce acte sunt necesare ptr.obtinerea certificatului si niciunde in lege nu este specificat ca sunt necesare actele masinii..in schimb mie la primarie mi au cerut si talonul masimii..ptr a inscrie in certificat si nr.de inmatriculare al masinii..va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:22, 26 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti utiliza autorizatia strict pe vehiculul adaptat tehnic aferent afectiunii dv
Autorizatia de parcare persoane cu dizabilitati contine inclusiv numarul de inmatriculare vehicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxa de mediu tapa2 tapa2 Am un băieţel de 5 ani cu grad de handicap grav. Dorim să cumpărăm un autoturism adus din Germania şi aş vrea să ştiu dacă putem beneficia de ... (vezi toată discuția)
Scutire taxa inmatriculare auto persoana cu handicap grav lobontcamelia lobontcamelia am vazut in lege ca este scutita persoana cu handicap grav in cazul masinii modificate pentru handicapul suferit dar handicapul meu nu este de natura care sa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari si persoane cu handicap mmarcel3 mmarcel3 buna ziua. am si eu o intrebare lagata de o inmatriculare a unei masini adusa din afara.Sunt persoana cu handicap grad accentuat.Stiu ca nu se plateste taxa de ... (vezi toată discuția)