avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Devizul de materiale + manopera, poate fii încheiat ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Devizul de materiale + manopera, poate fii încheiat cu 2 luni după plata?

pt un pfa
devizul de materiale + manopera, poate fii încheiat cu 2 luni dupa ce a fost plătită factura finala? mi e mi a achitat factura, dar eu mai am de cumparat cateva materiale pentru constructii si contractul mai este valid 3 luni, dar beneficiarul nu mai trebuie sa plătească nimic
Ultima modificare: Marți, 25 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: stefan5747 , utilizator 23:12, 25 Aprilie 2023
Trebuie sa aibă data dinaintea datei facturii finale.

george-neagu a scris:

Trebuie sa aibă data dinaintea datei facturii finale.

pai situația sta in felul următor, eu mai am materiale de cumparat , dar am luat deja totii banii de pe lucrare, ce fac cu materialele pe care ma i trebuie sa le cumpar? sa schimb data devizului? nu are nimic ca cumpar materiale dupa
Ultima modificare: Marți, 25 Aprilie 2023
stefan5747, utilizator
Atunci nu e vorba de factura finala. În cel mai bun caz, dacă la începutul lucrării vi s-a plătit un avans, e vorba sa-i faceți o factura de avans și una la finalizarea lucrării.

george-neagu a scris:

Atunci nu e vorba de factura finala. În cel mai bun caz, dacă la începutul lucrării vi s-a plătit un avans, e vorba sa-i faceți o factura de avans și una la finalizarea lucrării.

nu, beneficiarul nu mai are nimic de platit, dar pana la urma o sa mai cumpar materiale si o sa imi termin lucrarea si nu o las asa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie completat nir pt un pfa care are cod caen 4322? andrei67467 andrei67467 Trebuie completat NIR pt un pfa care are cod caen 4322? nu lucrez cu persoane fizice (vezi toată discuția)
Factura fiscala pentru lucrari de constructii Mainerici  Ctin Mainerici Ctin o firma de constructie incheie un contract de lucrari cu o societate.pe timpul executarii lucrarii firma emite 2 facturi in martie si aprilie si o situatie de ... (vezi toată discuția)
Pfa devizul de materiale si manoperă, poate servi ca document contabil? stefan5747 stefan5747 PT UN PFA devizul de materiale si manoperă, poate servi ca document contabil pt a ii demonstra clientului ca am cumparat materialele? si pt anaf sa vada ce ... (vezi toată discuția)