avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire din salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire din salariu

Buna ziua,
Un salariat a avut 2 popriri emise de 2 executori judecatoresti. Dupa 1 an de zile de la incetarea contractului individual de munca, aceasta s-a reintors la firma, avand un nou contract de munca. Avand in vedere ca acum e incadrat cu alt contract de munca, societatea e obligata sa popreasca salariul si sa vireze in continuare catre executori sumele respective?
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 14:18, 26 Aprilie 2023
Doar pe baza unei adrese din partea executorului aveti aceasta obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu executor judecatoresc anamaria81 anamaria81 Buna ziua, Am avut la societate o poprire pe salariu, poprire infiintata de un executor judecatoresc. Salariatul a incetat contractul de munca si am ... (vezi toată discuția)
Intrebare poprire mileaionut mileaionut Buna ziua , Am 3 intrebari referitoare la o poprire , si anume : 1. In momentul in care suma inscrisa pe o poprire data de un executor judecatoresc este ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu ovidana ovidana Am primit o adresa de la un executor bancar prin care imi solicita poprirea salariului unui angajat, in baza unui contract de credit. In urma discutiilor avute ... (vezi toată discuția)