avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intocmesc nir si bon de consum pt un pfa?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intocmesc nir si bon de consum pt un pfa?

ar trebui intocmit nir si bon de consum pt un pfa care cumpara materiale pt o lucrare la un client? le cumpara pe numele pfa ului ca asa a fost specificat in contract, dar practic nu le ia in stocul lui
Ultima modificare: Miercuri, 26 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: stefan5747 , utilizator 22:02, 26 Aprilie 2023
Daca ii faceti nir, le vindeti mai departe clientului..ii scrieti pe factura piese atat si manopera atat.

gi-jane2 a scris:

Daca ii faceti nir, le vindeti mai departe clientului..ii scrieti pe factura piese atat si manopera atat.

le am scris pe deviz, este suficient?
Nu. Trebuie si pe factura detaliat.

george-neagu a scris:

Nu. Trebuie si pe factura detaliat.

pe factura scrii total conform contract, iar la contract este atașat si devizul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nir intreprindere individuala aurah aurah va rog sa imi dati un raspuns Buna seara.am o intrebare..Incep cu:am o intreprindere individuala neplatitoare de TVA, prestari servicii(service auto), dar si ... (vezi toată discuția)
Documente necesare si unele nelamuriri in activitatea unui service it syladrian syladrian Buna! Administrez un SRL nou infiintat cu domeniul principal de activitatea reparatii calculatoare si echipamente periferice, in special servicii prestate ... (vezi toată discuția)
Trebuie completat nir pt un pfa care are cod caen 4322? andrei67467 andrei67467 Trebuie completat NIR pt un pfa care are cod caen 4322? nu lucrez cu persoane fizice (vezi toată discuția)