avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In momentul de fata, detin un CIM cu norma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In momentul de fata, detin un CIM cu norma deplina, ...

Buna ziua,

In momentul de fata, detin un CIM cu norma deplina, ci un cim partial cu activitate de acasa (remote).
Dc, urmeaza sa intru intr-un concediu medical, este obligatoriu ca acesta sa fie depus si la societatea la care am contract partial ?

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 27 Aprilie 2023
Depunerea simultană a concediului medical către toți angajatorii: Cine face verificările că salariatul s-a achitat de datorie?
www.avocatnet.ro/articol_599...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata si concediul medical oanavaciu oanavaciu Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti daca o persoana cu CIM pe perioada determinata se afla in concediu medical (din motive legate de sarcina) in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Timp de lucru partial si cic alialex alialex Buna ziua. Am si eu trei mici probleme, sper sa ma poata ajuta cineva. Sunt insarcinata si teoretic la inceputul lunii august trebuie sa nasc. Lucrez in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o speța: un angajat cu norma intreaga de 8 ore ... IuliaIvan IuliaIvan Buna ziua, Am o speța: un angajat cu norma intreaga de 8 ore la 2 angajatori, la primul, unde are si functia de baza, lucreaza fizic de la birou, la al ... (vezi toată discuția)