avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Unde pot gasi arhivele ROMTUR SA - fosta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Unde pot gasi arhivele ROMTUR SA - fosta ITTA, lichidata ...

Buna ziua,

Unde pot gasi arhivele ROMTUR SA - fosta ITTA, lichidata in anul 2006 sau lichidatorul judiciar. M-am adresat Arhivelor Nationale Bucuresti si m-au redirectionat catre Arhivele Nationale Dolj, intrucat am nevoie de o adeverinta de vechime de la ITTA DOLJ ( ITTA - Coloana Craiova se spunea pe atunci). Arhivele Dolj au zis sa fac o cerere catre Oficiul Registrului Comerțului de pe Lângă Tribunalul Dolj.
Cel mai recent răspuns: STANESCU IOAN , utilizator 12:13, 22 Noiembrie 2023
In acest caz, nu prea mai aveti ce face...
Arhiva a fost la un moment dat la o cofetarie din Piata Resita,a lui FATHII TAHER.De acolo a plecat la PREDEAL la unul din hotelurile lui:TREI BRAZI sau ORIZONT.Acolo i s-a pierdut urma si nimeni nu a mai dat de ea.De toate locurile unde au fost araboi la privatizare s-a ales praful.Sa-i ia dracul cu neamul lor si cu cine ia adus aici.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Unde găsesc arhivele de la tc-ind craiova Valentina254 Valentina254 Arhivele de la TC-ind craiova pt a recupera o adeverinta de vechime (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog, imi puteti spune cum reusesc sa gasesc cartea ... Maria Blindu Maria Blindu Buna ziua. Va rog, imi puteti spune cum reusesc sa gasesc cartea de munca a tatalui meu? A lucrat la IUGTC CRAIOVA. (vezi toată discuția)