avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara,vreau sa ajut pe o persoana feminina cu 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara,vreau sa ajut pe o persoana feminina cu 3 copii divortata,copii ...

Buna seara,vreau sa ajut pe o persoana feminina cu 3 copii divortata,copii sunt in custodia mamei iar sotul plecat in germania si nu plateste pensia alimentara si nici un ajutor.La divort sa dat o decizie a platii alimentare dar refuza sa plateasca,cum se procedeaza in acest caz? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:27, 28 Aprilie 2023
O .plangere penala la politie pt abandon de familie,în paralel varianta simpla se poate face o executate silita dacă are bunuri în tara pe numele lui mergandnla un executor judecatoresc dacă nu mai complicat prin Ministerul Justitiei(găsiți informații pe site ul.Ministerului,parca au fost discuții și pe forum puteți cauta).
Sa depună plângere penală.
Ar fi bine sa aiba și avocat ca sa nu aștepte 5 ani și apoi sa nu se întâmple nimic concludent.
Au un curs anevoios astfel de plângeri penale și poate dura 2-3 ani în mod lejer fără avocat angajat.
Asa ati putea sa o ajutați cu adevărat mai ales ca banii dati la avocat se recuperează de la inculpat.

București 2023
Ultima modificare: Vineri, 28 Aprilie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intreþinere cristina1980 cristina1980 Am si eu o intrebare, ce i se poate intampla unui tata care este dat in judecata pentru ca nu a platit pensia alimentara de aproape 9 ani? Mentionez ca de 9 ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva!! nikolacry nikolacry Buna,ma numesc Nicoleta ,am o intrebare referitoare la custodia exclusiva,cam prin 2013 am avut actiune in instanta privind custodia fetitei mele,avocata mea ... (vezi toată discuția)