avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen redactare decizie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen redactare decizie

Buna seara! Imi puteti spune, va rog, in cat timp se primeste decizia redactata efectiv intr-un caz civil? Pe data de 12 decembrie 2022 s-a dat hotararea, cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 27 Aprilie 2023
Cristina3095, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina3095 , utilizator 19:52, 28 Aprilie 2023
2 3 luni a devenit din.pacate un termen absolut, ,,rezonabil"de multe ori durând însă mai mult.La dvs au trecut deja 4 luni puteți trimite o cerere de urgentare redactare.Teoretic depinde în funcție de nr de dosare,complexitatea cauzei,cheful de munca al unor magistrați etc
Ultima modificare: Vineri, 28 Aprilie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Va multumesc pentru raspuns! A fost depusa deja o cerere de urgentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . am o sentinta civila la iccj ,si nu mi-a fost comunicata ... comanescudumitru2014@gmail.com comanescudumitru2014@gmail.com Buna ziua . Am o sentinta civila la ICCJ ,si nu mi-a fost comunicata hotararea,desi am solicitat in scris acest lucru nici dupa 90 zile de la judecare.Cum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o cauza civila finalizata in 20.03.2023 si nu s-a ... comanescudumitru2014@gmail.com comanescudumitru2014@gmail.com Buna ziua. Am o cauza civila finalizata in 20.03.2023 si nu s-a redactat hotararea.Am depus Cerere privind tergiversarea cauzei la data de 31.08.2023 dar, nu ... (vezi toată discuția)