avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dupa pensionare parinte platitor de pensie alimentara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dupa pensionare parinte platitor de pensie alimentara minor 13 ...

Dupa pensionare parinte platitor de pensie alimentara minoe 13 ani, pensia alimentara se va plati din pensie?
Ultima modificare: Vineri, 28 Aprilie 2023
alina.livia, utilizator
Cel mai recent răspuns: alina.livia , utilizator 07:17, 29 Aprilie 2023
Sumele datorate se plătesc din pensie.Daca nu sunteți, , special' și pensia este mai mica decât salariul.avut anterior puteți cere în instanta micșorarea pensiei de intretinere datorate..
Ultima modificare: Vineri, 28 Aprilie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare pensie alimentara ContSters285904 ContSters285904 Buna ziua, am 2 copii, unul de 21 ani si celalalt de 13 ani, sunt divortata, m-ar interesa cat e valoarea pensiei alimentare pt cei doi copii, Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentară AndreeaGAC AndreeaGAC Tatăl meu mi-a oferit pensie alimentară doar până am împlinit 18 ani, chiar dacă am continuat studiile. El de atunci este în concediu medical plătit ... (vezi toată discuția)
Modificare pensie alimentara bimt bimt Buna dimineata,exista vreo varianta prin care o pensie alimentara se poate micsora?Dau exemplu,sotul are de platit o datorie si ca sa ma asigur ca va fi ... (vezi toată discuția)