avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! As dori sa aflu daca cardul de sanatate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! As dori sa aflu daca cardul de sanatate romanesc este ...

Buna ziua! As dori sa aflu daca cardul de sanatate romanesc este valabil in Italia si in general in U.E sau trebuie solicitat un card de sanatate valabil pentru U.E?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 29 Aprilie 2023
Gasiti informatii utile despre cardul european de sanatate aici: [ link extern ]
cardul de sanatate romanesc nu este valabil in Italia sau in alte state din U.E

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde as putea gasi lista serviciilor medicale primite in strainatate si decontate in romania? rosehusky rosehusky Stie cineva unde as putea gasi lista serviciilor medicale primite in strainatate, respectiv in state membre UE, si care sa fie decontate de CAS-ul nostru, din ... (vezi toată discuția)
Calatorii cu masina in strainatate anca_filip78 anca_filip78 Va rog sa ma ajutati ; stiu ca suna banal dar am mare nevoie de ajutorul cuiva! Daca puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pt o calatorie ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate din italia si e401, e411 silcami silcami buna ziua va rog,lucrez in italia unde sunt asigurat la sanatate,o data la doi ani,merg in Romania la oncologie pentru analize,va rog,cardul de sanatate ... (vezi toată discuția)