avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere cu valoare redusa - cu prezenta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere cu valoare redusa - cu prezenta

Sunt chemat in instanta pt o Cerere cu valoare redusa trimisa de mine in calitate de reclamant, la care am specificat ca nu vreau prezenta. Ma pot prezenta singur? sau am nevoie de avocat?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:03, 28 Aprilie 2023
Dacă aveți argumente care pot duce la respingerea cererii și ținând cont de cuantumul relativ redus al sumei puteți incerca...Asistenta juridica nu e obligatorie dar e recomandata.Daca suma era mult mai mare probabil va gândeați de mai multe ori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt mega image alexandru250100 alexandru250100 buna ziua! acum 5 luni, o prietena a furat dintr-un magazin mega image 2 produse in valoare de 25 de lei (in total). politia a fost chemata, am mers cu ea in ... (vezi toată discuția)
Firma privata exercita forta publica a statului. obligare la restituire taxa de 100 lei retinuta in mod ilegal. mediere obligatorie? LuchianSeb LuchianSeb Buna dimineata. O firma mandatata de primarie printr-o hotarare a consiliului local m-a sanctionat cu o sanctiune complementara de blocare a rotii masinii ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat exagerat ContSters190226 ContSters190226 Doresc un sfat in legatura cu urmatorul subiect: Am chemat in judecata Comisiile de fond funciar din doua judete pentru a fi obligate sa ma puna in ... (vezi toată discuția)