Buna ziua, as avea nevoie de un sfat, sunt căsătorit de aproximativ 16 ani, si avem impreuna 3 copii minori de 12, 10 si 3 ani, am locuit in casa părinților lui, iar în toata aceasta perioada am investit bani in acea casa, am renovat-o am schimbat acoperiș, am construit pe lângă dar nu am nimic dovezi.. nu stiu daca mai găsesc ceva facturi, eu am fost angajată tot timpul, in urma cu aproximativ 4 luni ne-am certat destul de tare cu soțul si cu părinții lui și am hotarat sa plec din acea casa, acum am hotarat sa divortam si as dorii sa stiu daca sunt sanse sa mai pot recupera ceva din acei bani, pe numele soțului sunt doar două mașini si aproximativ 3 ha de teren agricol sunt pe numele la amândoi! Copii sunt cu mine. as dori si un nr De telefon daca se poate! Mulțumesc
Aveți șanse, pt contravaloarea îmbunătățirilor aduse aveți un drept de creanță.Pamantul /,terenul agricol fiind dobândit în timpul căsătoriei e un bun comun..
.
Partaj
valerica123
Buna ziua!
As dori sa va intreb ce drepturi am in cazul unui partaj in situatia urmatoare: Imobilul in care am locuit impreuna cu fostul sot ... (vezi toată discuția)