avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuarea unei persoane care locuieste fara forme ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuarea unei persoane care locuieste fara forme legale

Buna seara,

Tatal meu a inchiriat cu ceva timp o garsoniera (posibil sa fi fost cu 7-8 ani in urma - nu mai stiu exact) iar de 2-3 ani tot ii spune chiriasei sa elibereze garsoniera. Personal am vorbit si eu cu chiriasa inca din decembrie 2022 si mereu imi spunea ca a inteles si ca isi cauta chirie. Numai pe mine "m-a dus cu zaharelul" aproapte jumatate de an...

Tatal meu nu mai are actul semnat la inchiriere (cred ca era o conventie pentru ca nu era obligatoriu contractul de inchiriere) si nici nu i-a mai facut contract pentru ca incerca sa ajunga la un consens ca sa plece avand in vedere ca in tot acest timp platea cu intermitenta (o luna da, alta nu, sau nu platea intreaga suma).

Cum se poate proceda pentru evacuarea unei astfel de persoane avand in vedere ca nu avem datele de identificare alea acesteia (doar numele ei il cunoastem)? Este nevoie sa chemam politia pentru a o putea identifica?

Va multumesc,
Cristian
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Aprilie 2023
IlieBC, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Singura soluție este o acțiune de evacuare .Mergeți la un av,nu trebuia sa așteptați atâția ani..Problema în sine este relativ banala dar comporta unele discuții în funcție de situația exacta..Politia nu va poate ajuta cu absolut nimic..
Trebuie identificat pentru proces dar politia nu cred ca o sa va dea datele.

Apelati la avocat ca sa caute soluții.
Oricum, aveti nevoie de avocat pentru evacuare.
Ii mai dați niște bani în plus și se va descurca el...

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donație... cu surprize! Dariana.Z Dariana.Z Bună seara! În septembrie 2017, tatăl meu care locuiește în provincie, mi-a donat o garsonieră. În momentul primirii donației el „mi-a donat” și ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi wanna1981 wanna1981 Cum pot sa evacuez o persoana care locuieste intr-un imobil nationalizat avand in vedere ca acum 2 ani am intrat in posesia apartamentului. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna a fi in posesie? serg2001 serg2001 Nu imi este foarte clar ce inseamna posesie a unui imobil. Eu am cumparat o garsoniera si o alta persoana a capatat drept de uzufruct viager. Prima ... (vezi toată discuția)