avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Sunt fidejusor la un contract de credit al societatii ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Sunt fidejusor la un contract de credit al societatii fostului ...

Sunt fidejusor la un contract de credit al societatii fostului sot, decedat. Au fost gajate si creantele de la o lucrare. Ulterior a facut un contract de subcontractare la acea lucrare, fara sa fie notificata banca sau eu si sa ni se ceara acordul. Firma e in insolventa acum si subcontractorul cere la masa credala garantia de buna executie. Il pot bloca prin contestatia la tabel? Pot spune ca nu este opozabil contractului de credit acel contract de prestari servicii si ca mai intai se indestuleaza banca din acele plati? Mai sunt de venit plati de la lucrare si va vrea sa le ia inaintea bancii.
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 20:36, 23 Mai 2023
Nu cred că se poate răspunde corect aici, pe forum.

Opinia mea este că puteți încerca să formulați contestație, dar cereți sprijinul unui avocat, de preferat cu experiență în insolvență.

Sper să vă fie de folos informațiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme recuperare creante zappa zappa am o firma care a lucrat pentru 2 contractori ford romania. iata firul evenimentelor : Ford a contractat o lucrare cu un contractor general , pe circuit ... (vezi toată discuția)
Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)
Garantul fidejusor si insolventa florindbro florindbro Poate sa ma ajute cineva in urmatoarea problema: am contractat o linie de credit la o banca pentru firma la care sunt administrator si am garantat imprumutul ... (vezi toată discuția)