Pe acel teren sunt 9 consttctii, asa zise case de vacanță.
Toată povestea se rezuma la faptul că recent in ianuarie 2023 , nudul proprietar le-a donat o suprafață de teren de 500 mp. mai putin ficei mele care și-a construit casa in același conditii ca ceilalți ,care au devenit din ianuarie 2023 coindivzari de teren.
Acum acei coindivzari îi pun condiții ficei mele să plătească suprafața de teren de 500 mp, DEȘI si acesti coindivzari au plătit nudului proprietar aceiași sumă de bani.
Toată treaba e că cel care sa ocupat de facerea actelor e preot și coindivzari ascultă de el, inclusiv fostul nud proprietar.
M-am gândit că o acțiune Confesorie de SUPERFICIE ar salva într-un fel problema constructiei (care acum e si pe cea a coindivizarilor si a nudului proprietar) si a dreptului de folosință a terenului cumparat ( dar fără acte oficiale)
Un sfat competent mă va ajuta să rezolv această problemă.
Vă mulțumesc.
adriandimitriu a scris:
construcția este ridicată ilegal, deci nu poate fi intabulată. Detaliul cu construcția pe piloni este neaplicabil. În extravilan se pot edifica construcții cu specific (agricol, forestier, zootehnic, după caz). Contactați UAT. E posibil să trebuiască să demolați