buna ziua!
Ma aflu in proces cu sotul meu (incredintare minor, si divort). Copilul are 3 ani, si el, dupa ce a parasit domiciul conjugal de 6 luni, s-a trezit ca vrea copilul. Banuiesc ca copilul imi va fii incredintat mie, cu toate minciunile care le va spune el...Intrebarea mea este: cand are el dreptul sa-l vada, si cat timp? Nu vreau sub nici o forma sa-l ia in weekend la el. Alta modalitate exista, sau de obicei care este regula?
multumesc
Nu exista neaparat o regula.
Dvs. trebuie sa aratati instantei de ce va opuneti ca tatal sa ia copilul in weekend.
Inteleg ca la acest moment tatal a cerut un anumit program de vizitare?
de ce ma opun?
Tatal lui a parasit domiciliul conjugal in luna iunie, si de atunci nu a cautat copilul niciodata...
Si in plus, juca la cazinouri, tot salariul, nu si-a platit ratele la banci, are restante mari...
Deci?
daca vi se indredinteaza dvs copilul ..se va ajunge la o intelegere in ceea ce priveste vizitele tatalui
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort
haruna
Sunt o tanara, mamica unui baietel de 1 an si 3 luni. Din motive gen scandaluri repetate, violente fizice si verbale am decis sa plec impreuna cu baiatul de ... (vezi toată discuția)
Custodie copil 6 luni
miara
Va rog frumos sa-mi spuneti ce presupune custodia comuna in cazul unui copil de 6 luni. Daca copilul este dat mamei spre ingrijire , ce drepturi are tatal ... (vezi toată discuția)