avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere adrese de la I.N.E.P.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere adrese de la I.N.E.P.

Buna ziua!Am nevoie de 2 adrese de la I.N.E.P. pt. a trimite citatii pt. o iesire din indiviziune prin instanta.Am numele si localitatile de domiciliu,dar nu am adresa exacta.Imi poate spune cineva cine trebuie sa faca cererea catre I.N.E.P. sau care este exact procedura de obtinere a acestor adrese? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:30, 26 Ianuarie 2010
In ce calitate trebuie sa trimiteti acele citatii? Cand este vorba de procese aflate pe rolul instantelor de judecata, numai acestea emit si trimit partilor citatii.
Solicitati un certificat de grefa cu privire la obiectul si partile procesului. Cu acest certificat de grefa mergeti la INEP si solicitati informatiile de care aveti nevoie, sau la primaria localitatii respective sa va comunice adresele respective (asa cum rezulta din registrul agricol sau de rol fiscal). Aveti grija: INEP nu poate oferi informatii delatiate in lipsa CNP sau a datelor de stare civila ale unei persoane (data nasterii, numele parintilor, locul nasterii, etc).
Off topic: puteti incerca si in Pagini Albe (cartea de telefon a Romtelecom-ului); cu putin noroc si daca nu este vorba de localitati mari, descoperiti ce va trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum iti poti gasi tatal pe care nu l-ai cunoscut niciodata ? Av. NICULESCU-GORPIN Av. NICULESCU-GORPIN Caz concret: parintii divortati in urma cu 43 de ani, cand copilul avea 1 an. Minorul incredintat mamei. Aceasta nu a mai pastrat legatura cu fostul ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere ContSters183062 ContSters183062 va rog frumos sa ma ajutati si pe mine la problema pe care o am,de mai bine de 2 ani fostul sot nu a mai trimis nici un ban din pensia fetitei mele.De atunci ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate IAMANDI ION IAMANDI ION :help: O matusa mi-a lasat prin testamento casa+teren.Terenul a fost al sotului care a decedat cu 20 ani inaintea ei.Nu au avut copii.Am deschis succesiunea la ... (vezi toată discuția)