Buna ziua!Am nevoie de 2 adrese de la I.N.E.P. pt. a trimite citatii pt. o iesire din indiviziune prin instanta.Am numele si localitatile de domiciliu,dar nu am adresa exacta.Imi poate spune cineva cine trebuie sa faca cererea catre I.N.E.P. sau care este exact procedura de obtinere a acestor adrese? Va multumesc!
In ce calitate trebuie sa trimiteti acele citatii? Cand este vorba de procese aflate pe rolul instantelor de judecata, numai acestea emit si trimit partilor citatii.
Solicitati un certificat de grefa cu privire la obiectul si partile procesului. Cu acest certificat de grefa mergeti la INEP si solicitati informatiile de care aveti nevoie, sau la primaria localitatii respective sa va comunice adresele respective (asa cum rezulta din registrul agricol sau de rol fiscal). Aveti grija: INEP nu poate oferi informatii delatiate in lipsa CNP sau a datelor de stare civila ale unei persoane (data nasterii, numele parintilor, locul nasterii, etc).
Off topic: puteti incerca si in Pagini Albe (cartea de telefon a Romtelecom-ului); cu putin noroc si daca nu este vorba de localitati mari, descoperiti ce va trebuie.