avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... eliberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

eliberare conditionata

buna ziua, daca tribunalul mi a aprobat cererea de eliberare conditionata cat dureaza pana ce ma vor pune in libertate?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:59, 26 Ianuarie 2010
Cererea de liberare conditionata este supusa recursului.In situatia in care nu se formuleaza recurs in termen de 10 zile de la comunicarea sentintei de catre Parchet,puteti fi liberat conditionat dupa scurgerea acestui termen de la comunicarea hotararii.
In cazul in care Parchetul formuleaza recurs,dupa judecarea acestuia,prin pronuntarea unei decizii de respingere,atunci se pune problema punerii dvs.in libertate
Da, daca se declara recurs mai aveti de asteptat.
Vorbiti cu avocatul dvs sa urgenteze redactarea hotararii primei instante in caz ca declara recurs parchetul.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul legal de motivare a unei sentinte penale? marinela marian marinela marian fiul meu are un dosar de intrerupere a executarii pedepsei(oug 195)pe social termenul a fost in 03 09 2010 ,insa instanta nu a motivat respingera cererii cu ... (vezi toată discuția)
Scurgerea termenului de 6 luni pt.cerere la cedo... vladutza vladutza lamuriti-ma si pe mine exact de cand se scurge acest termen de 6 luni. am gasit aceste explicatii: Potrivit prevederilor art 26 din Conventia pentru apararea ... (vezi toată discuția)
Decizie contestatie necomunicata,iesire din termen pt contestatie Irinel Irinel Irinel Irinel Am contestat un proces verbal acum 4 luni..intre timp a fost prima infatisare la care nu am ajuns...acum am aflat ca am pierdut acel proces...(DIN IANUARIE)dar ... (vezi toată discuția)