avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... salve,am un vecin care a plantat copaci pe hotar,desi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

salve,am un vecin care a plantat copaci pe hotar,desi l-am rugat ...

salve,am un vecin care a plantat copaci pe hotar,desi lam rugat sa nu puna,i am printat si legea care spune minim 2 metri,dar trateaza totul cu ingnoranta,mai mult spune ca ii va scoate la primavara,tomana,iar primavara,asta in ultimii 2 ani,cine se poate ocupa?multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:29, 3 Mai 2023
dumneavoastra. sunteti direct interesat. il puteti actiona in instanta pentru "obligatia de a face" = desfiintarea copacilor. asta daca nu ii desfiintati dvs.
multumesc pentru sfat,nu stiu ce tip de avocat se ocupa,imi puteti spune,va rog,civil,or cum se chiama?
civil, intr-adevar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta dintre gard si pomi bumbaf bumbaf Buna ziua Din anul 2011 ianuarie m-am mutat la tara dar am o mica problema cu vecinul meu din cauza pomilor..in spatele gradinii dansul are plantati 6 salcami ... (vezi toată discuția)
Vecinul are pomi mult mai inalti decat casa, langa zidul casei mele. CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua. Am un vecin care acum locuieste in alt judet, casa lui e nelocuita, dar mai trece pe aici. In curtea lui, foarte aproape de zidul casei mele au ... (vezi toată discuția)
Exista vreo lege sa nu imi permita sa pun copacul la mai putin de 1m de gard cu vecinu ? cozsmin2 cozsmin2 Buna ziua , Am la tara o casa veche , unde am cativa copaci fix langa gardul cu un vecin . Am discutat cu el care dorea sa ma convinga sa tai copacii aceia ... (vezi toată discuția)