avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am o salariata in ccc. Copilul implineste 2 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am o salariata in ccc. Copilul implineste 2 ani pe ...

Buna ziua,
Am o salariata in ccc. Copilul implineste 2 ani pe data de 13 august. Doua luni i se cuvin acum tatalui, iar ea ar trebui sa revina luna aceasta pentru cererea de reincepere a activitatii. Ideea este ca nu mai raspunde la telefon, nu stiu nici daca tatal are dreptul la cele 2 luni(si atunci ea ar sta in continuare acasa...),. Exista chiar posibilitatea sa fi parasit tara. Intrebarea mea este: Cum procedez cu contractul? Sta in ccc ,si la data cand implineste copilul 2 ani fac si incetarea suspendarii ccc si incetarea activitatii? Sau trebuie mai inainte cu 60 zile(cand tatal ar trebui sa stea)?
Multumesc. Astept raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:18, 2 Mai 2023
salariata poate sta in ccc pana implineste acesta 2 ani. ca nu va primi indemnizatie in ultima luna nu este problema angajatorului. ea trebuie sa faca cerere de revenire/sa se prezinte la munca la data la care copilul face 2 ani. daca nu se prezinta inseamna ca are absente nemotivate si procedati conform CM/ccm daca exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincepere activitate la terminarea concediului crestere copil 2 ani geanina_Prv geanina_Prv Buna ziua. Lucrez intr-o primarie si ma confrunt cu urmatoarea problema. Un asistent personal cu contractul de munca suspendat pentru concediu de crestere al ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil tampau gabriela tampau gabriela O salariata se afla in CCC pana la implinirea varstei de 2 ani .Copilul implineste 2 ani pe data de 27.09.2014 . Cum putem proceda pentru a fi corect si cel ... (vezi toată discuția)
Salariata care nu a revenit din ccc book2 book2 Va rog sa-mi sugerati ce trebuie facut ca si angajator cand un salariat al sau nu revine la serviciu dupa cei 2 ani de concediu pentru cresterea copilului si ... (vezi toată discuția)