avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... polita PAD, geam termopan crapat de sus pana jos
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

polita PAD, geam termopan crapat de sus pana jos

Buna ziua,

Avem apartament cumparat in 2017 asigurat prin polita PAD
In urma cutremurelor din feb-martie am constatat ca un termopan s-a crapat de sus pana jos. Nu eram acasa cand s-a produs evenimentul.

Cei de la asigurari sunt obligati sa ne plateasca aceasta dauna?
Sau este o dauna prea mica?

In contract/conditii asigurat, avem specificat, daune create la "CUTREMUR" respectiv "inclusiv la geam termopan"

Asiguratorul ne raspunde mereu cu alte raspunsuri.
Evaluatorul nu a venit sa constate, sa analizeze situatia, doar ne-au trimis in posta refuzul ambiguu.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu334 , utilizator 16:13, 2 Mai 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament prima casa, banca cere asigurare facultativa la valoare ... silviu1975 silviu1975 Apartament Prima Casa, banca cere asigurare facultativa la valoare mai mare decat cea contractuala Contractul de credit semnat cu banca spune clar ca eu ... (vezi toată discuția)
Dubla asigurare locuinta AdrianGal AdrianGal Buna ziua Am o polita de asigurare facultativa a locuintei, aferenta unui credit ipotecar, cesionata in favoarea bancii. Banca ma obliga sa cesionez in ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie, asigurarea pad xenia_mn xenia_mn In 2009 mi am cumparat un apartament , l am asigurat prin Allianz Tiriac; , cand mi au cerut sa fac si asigurare PAD am facut ! Tot la Allianz Tiriac am ... (vezi toată discuția)