avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un extras de carte funciară greșit. Mai exact am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un extras de carte funciară greșit. Mai exact am carte de ...

Am un extras de carte funciară greșit. Mai exact am carte de identitate pe adresa din 2014, iar în 2022, s-a făcut cu drona cadastrarea. În urma acestui fapt m-am trezit că în extrasul nou am alt număr cadastral care în realitate nu există în localitate. Facturi și buletin pe adresa corectă. Ultima chitanță de impozitare îmi apare pe număr de stradă greșit, care nu există. Cum pot remedia acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:37, 3 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru veriifcare si indreptare eroare materiala carte funciara contactati personal registratorul sef de la ocpi detaliati situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactie imobiliara cu cf gresit serdexro serdexro Buna ziua. Sunt in mijlocul unei tranzactii imobiliare. Vreau sa cumpar un apartament.Ieri am fost la notar impreuna cu vanzatorii. Notarul a scos CF. Am ... (vezi toată discuția)
Informare extras carte funciara Ana199000 Ana199000 Buna,am si eu urmatoarea problema.Am cerut o informare extras carte funciara si am observat ca suprafata construita respectiv utila nu este trecuta in ... (vezi toată discuția)
Încheiere greșită emisă de oficiul de cadastru și publicitate II_Maria II_Maria Ref. Încheiere emisă de Oficiul de cadastru și Publicitate Imobiliară zonal, cu ocazia intabulării unui imobil. A fost emisă și transmisă prin firma ... (vezi toată discuția)