avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Există un termen în care o instanță de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Există un termen în care o instanță de apel este ...

Bună ziua. Există un termen în care o instanță de apel este obligată să-și motiveze soluția? Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, legal, 30 zile de la pronuntare insa nu exista nicio sanctiune pt nerespectarea termenului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic 30 de zile ,,practic dureaz.a in medie 3,4 luni dar exista destule situații când se ajunge la 6 -12 luni.Exista și dosare care se redacteaza mai rapid dar au devenit excepții.Puteti încerca cu cereri de urgentare,memoriu la conducerea instantei dar nu va așteptați la minuni..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen motivare decizie tribunal gabriel298 gabriel298 Motivare decizie Mama mea are un proces de granituire de vreo cinci ani. Am ajuns la apel, tribunalul a dat hotararea in 13 decembrie prin care a anulat ... (vezi toată discuția)
Motivare in vacanta ContSters344547 ContSters344547 Intr-un dosar s-a data solutia care apare pe site in 10 mai.Au trecut 2 luni de atunci si nu am primit sentinta motivata.Mai pot spera sa o primesc in timpul ... (vezi toată discuția)
Redactare sentinte tb I_O_VDM I_O_VDM La Tribunalul Bucuresti am un dosar civil electronic pt care in data de 18.12.2020 am primit solutia unde se specifica ca \"pronuntata astazi, 18.12.2020, prin ... (vezi toată discuția)