avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Există un termen în care o instanță de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Există un termen în care o instanță de apel este ...

Bună ziua. Există un termen în care o instanță de apel este obligată să-și motiveze soluția? Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, legal, 30 zile de la pronuntare insa nu exista nicio sanctiune pt nerespectarea termenului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic 30 de zile ,,practic dureaz.a in medie 3,4 luni dar exista destule situații când se ajunge la 6 -12 luni.Exista și dosare care se redacteaza mai rapid dar au devenit excepții.Puteti încerca cu cereri de urgentare,memoriu la conducerea instantei dar nu va așteptați la minuni..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivare in vacanta ContSters344547 ContSters344547 Intr-un dosar s-a data solutia care apare pe site in 10 mai.Au trecut 2 luni de atunci si nu am primit sentinta motivata.Mai pot spera sa o primesc in timpul ... (vezi toată discuția)
Redactare sentinte tb I_O_VDM I_O_VDM La Tribunalul Bucuresti am un dosar civil electronic pt care in data de 18.12.2020 am primit solutia unde se specifica ca \"pronuntata astazi, 18.12.2020, prin ... (vezi toată discuția)
Proces terminat, pronunțare data ce urmează? CarmenCorina CarmenCorina Buna ziua.Intr-un proces de succesiune și partaj s-a dat pronuntarea( deocamdată afișată doar pe portal).As doriti sa stiu: 1.În cat timp de la afișarea ... (vezi toată discuția)