Buna seara. Vreau sa fac suplimentul la succesiune dupa fratele meu , iar notarul a intampinat o problema si nu imi poate rezolva situatia. Fratele meu a cumparat o casa cu terenul in aferent in suprafata de 1000 de metri, iar in urma cadastrului sistematic s-au intabulat in cartea funciara 1657 de metri. Terenul este imprejmuit si taxele la primarie au fost platite pe toata suprafata de 1657 m.
Este in regula pentru mine sa mostenesc doar cei 1000 de metri pe care ia cumparat fratele meu( chiar daca suprafata masurata este mai mare) , dar dl notar ( singurul din oras) nu gaseste o solutie…
Este in regula pentru mine sa mostenesc doar cei 1000 de metri pe care ia cumparat fratele meu( chiar daca suprafata masurata este mai mare) , dar dl notar ( singurul din oras) nu gaseste o solutie…
Comuna unde este locuia fratele si unde este imobilul se afla in circumscriptia acestui notar care nu gaseste o solutie in rezolvarea suplimentului la succesiune. De aceea caut eu solutii pentru ca dansul nu gaseste …….
O comuna este in circumscriptia unei Judecatorii (nu a unui notar).
Iar circumscriptia judecatoriei cuprinde comune, orase, municipii unde sunt ma multi notari
Intabulare teren +casa
pimani
Am nevoie de un sfat pentru o intabulare. Pentru un teren obtinut in 1996 prin act de donatie, suprafata fiind de 800 de metri in acte. Pe respectivul teren ... (vezi toată discuția)