avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua.Am RCA la Euroins si am produs un accident ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua.Am RCA la Euroins si am produs un accident fără ...

Bună ziua.Am RCA la Euroins si am produs un accident fără victime,doar avarii.Cu toată sincera părere de rău pentru păgubit(asigurat tot la Euroins),ce obligații am eu,cel care sunt vinovat de accident?Care sunt pașii de urmat?Pot fi obligat să plătesc dauna din propriul buzunar?Stie cineva să-mi spună și baza legală unde se stipulează cum se procedează in astfel de situație?Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:47, 5 Mai 2023
daca asigurarea nu plateste, pagubitul va poate chema in justitie pentru recuperarea daunei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata daunei total economice Mihiionutmihai Mihiionutmihai Buna ziua de circa 4 luni ma tot chinui sa recupereze o dauna total economică în urma unui accident auto .Am o întrebare pot da în judecata persoana care a ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune accident rutier petros dorin petros dorin Buna ziua. Am avut un accident rutier, din vina exclusiva a altei persoane (masina parcata regulamentar, a intrat o persoana cu motocicleta in masina) am fost ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie cu pagube materiale, fara victime vartute vartute Buna ziua, Sunt pagubit intr-un accident de circulatie produs in data de 7 dec 2012. Pe E60, vinovatul a lovit un caine, a intrat pe contrasens si m-a ... (vezi toată discuția)