avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Tatăl meu a decedat în decembrie 2022. A ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Tatăl meu a decedat în decembrie 2022. A avut un ...

Bună ziua! Tatăl meu a decedat în decembrie 2022. A avut un credit la un ifn. A avut asigurare. Ideea e ca nu putem afla nici o informație despre acesta pana nu se dezbate moștenirea. Suntem 3 frați. Sora cea mare e stabilita în Germania...e absenta din toate pctele de vedere.. deci, exclus să facem succesiunea prea curând. Cum putem rezolva această problemă, deoarece timpul trece și mai mult ca sigur se adaugă penalizări/majorări pt neplata. Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: mariusstoican , utilizator 22:56, 4 Mai 2023
Informati ifn-ul despre decesul tatalui dvs, daca nu ati facut-o deja.
Daca creditul are atasata o asigurare de viata cu risc de deces, atunci creditul se stinge, in cele mai multe cazuri.
Ultima modificare: Joi, 4 Mai 2023
mariusstoican, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de daune la un credit ipotecar CoinacMadalina CoinacMadalina Buna ziua! Nu stiam pe cine sa intreb, de la cine as putea primi un sfat profesionist si o prietena mi-a sugerat sa scriu pe forum, in acest site de ... (vezi toată discuția)
Card de credit - imposibilitate plata rate elenuta 55 elenuta 55 Buna ziua! Am si eu o rugaminte daca imi puteti spune si mie tatal meu a avut un card de credit la CETELEM, insa din pacate tatal meu a decedat. Am avut ... (vezi toată discuția)
Deces buna ziua! sotul meu a decedat si are imprumut la ifn. ce se ... maria1503 maria1503 Buna ziua! Sotul meu a decedat si are imprumut la ifn. Ce se intampla cu aceste credite? El este titularul imprumuturilor,eu am doar venituri sporadice. (vezi toată discuția)