avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Daca un tata, nu indeplineste conditiile ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Daca un tata, nu indeplineste conditiile pentru a ...

Buna ziua. Daca un tata, nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de cele 2 luni ale tatalui, poate mama sa ramana in continuare in concediu si sa primeasca in continuare indemnizatia? Si, cele doua luni se aplica doar pentru concediile de dupa ianuarie 2023?
Cel mai recent răspuns: cristina.stoicaa , utilizator 08:25, 8 Mai 2023
Daca un tata, nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de cele 2 luni ale tatalui, mama va ramane in continuare in concediu si va primi in continuare indemnizatia CCC.

Ati anuntat AJPIS ca tatal nu indeplineste conditiile?
Ultima modificare: Vineri, 5 Mai 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Inca nu.
Dar modificarea cu luna tatalui, se aplica si la concediile deja in derulare?
Normal nu, ca legea nu are efecte retroactive.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc si lucru Eandrea31 Eandrea31 Buna. In 31 octombrie implineste copilul meu 2 anisori si daca vrea sa ma intorc la lucru inainte de 2 luni trebuie sa iasa sotul in co cediul de cresterea ... (vezi toată discuția)
Daca tatal nu vrea sa-si ia luna de concedii pentru cresterea ... Elena Crina Elena Crina Daca tatal nu vrea sa-si ia luna de concedii pentru cresterea copilului cum poate continua mama concediul de crestere a copilului si pentru aceasta ultima ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie crestere copil IuliaE IuliaE Buna ziua, Fiica mea implineste 1 an pe 25.04.2013, insa eu mi-am reluat activitatea la locul de munca incepand cu data de 01.04.2013. Prin urmare, am depus o ... (vezi toată discuția)