avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexele la Legea 18/1991
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexele la Legea 18/1991

Unde as putea gasi descrierea Anexelor la Legea 18/1991?
Am dat peste HG 890/2005 dar se pare ca este o varianta mai veche care nu se potriveste cu ce stiam eu.
Multumesc anticipat pentru atentie
Cel mai recent răspuns: interval , utilizator 13:00, 7 Mai 2023
HG 890/2005 - actualizata martie 2023 - pentru aprobarea Regulamentului privind procedura de constituire, atribuțiile și funcționarea comisiilor pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, a modelului și modului de atribuire a titlurilor de proprietate, precum și punerea în posesie a proprietarilor
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 7 Mai 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am gasit mai multe variante emise in timp.
Necazul este ca se anuleaza una pe alta

Intrebare
In 1991 eram pe Anexa 32 si aveam niste drepturi, dar HG 132/191 a fost anulata de HG 1172/2001
anulata la randul ei de HG 890/2005 Acuma Anexa 32 cuprinde cu totul alte informatii
S-au anulat si drepturile mele?
Si cum ma refer la ele? Anexa 32 a HG 132/91 e abrogata si Anexa 32 a HG 890/2005 este despre altceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea mostenitorilor in titlul de proprietate ghita_28 ghita_28 Buna seara, am si eu o intrebare legat de emiterea Titlurilor de Proprietate,in acord/coroborat cu prevederile legilor succesorale de care Comisiile ... (vezi toată discuția)
Mostenire - titlu de proprietate - intabulare Betlen Betlen Datele problemei: - Exista 6 mostenitori legali dupa parintii defuncti cu drepturi egale de 1/6 parte. - Exista adeverinta stabilire drept de proprietate a ... (vezi toată discuția)
Studiu de caz, insusirea unei cereri de retrocedare, legea 247/2005 Ionut_76 Ionut_76 Buna ziua,in dezbatere va prezint un studiu de caz,in vederea lamuririi procedurilor legale de reconstituire drept proprietate/terenuri. In speta,in urma unei ... (vezi toată discuția)