avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. E legal ca directorul unei institutii sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. E legal ca directorul unei institutii sa plateasca ...

Buna seara.
E legal ca directorul unei institutii sa plateasca un avocat din banii institutiei pentru a fi reprezentat in instanta intr-un proces (de hartuire) deschis impotriva unui membru al consiliului director? Nu ma pot pronunta asupra justetii cauzei, nu cunosc detalii; insa pun intrebarea pentru ca nu prea inteleg de ce trebuie sa plateasca angajatii un astfel de proces, in masura in care banii institutiei sunt bani castigati de angajati. Oricare dintre angajati beneficiaza de o astfel de reprezentare juridica platita din banii institutiei in conditii identice?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Mai 2023
Minitauru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Minitauru , utilizator 14:07, 7 Mai 2023
Nu este legal acest lucru ...Consiliul Director ar trebui sa se sesizeze in aceasta privinta.
multumesc pt raspuns, insa am pus gresit intrebarea. Ar trebui stearsa, scuze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitate plata daune morale Minitauru Minitauru Directorul institutiei se considera hartuit moral de unul dintre membrii consiliului director (CD). Ca urmare il da in judecata pe membrul CD si da in judecata ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru violenta si ordin de protectie iulian55 iulian55 O persoana cunoscuta mie a depus plangere penala la politie pentru violenta, hartuire, santaj. doreste sa depuna o cerere de ordin de protectie la ... (vezi toată discuția)
Institutia poate angaja cu contract un avocat ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Dumneavoastră aveți o vastă experiență în acest domeniu și știți cum se procedează. Va rugam frumos sa ne ajutati cu cateva ... (vezi toată discuția)