avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Sunt pârâtă intr-un proces de anulare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Sunt pârâtă intr-un proces de anulare absoluta ...

Buna seara. Sunt pârâtă intr-un proces de anulare absoluta a unui titlu de proprietare si avocatul mi-a scris intampinarea fara date concrete , foarte imprecisa si cu erori legate de persoana de la care eu am mostenit acele terenuri . As putea sa mai indrept cumva aceasta intampinare care nu ma ajuta sa am sanse de castig si mai are si erori ? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mirrella P. , utilizator 20:21, 7 Mai 2023
Dacă se schimba apărările,se invoca alte excepții se solicita alte probe nu e posibil.Daca doar precizați unele aspecte îndreptați erori materiale privind nume adrese ,date atunci se poate..
Acuma nu știu ce doriți și despre ce este vorba în cauza. Mai ales ca dvs nu va pricepeți, ca atare nu știu dacă chiar aveți abilitatea de a aprecia ce considera și ce nu un avocat ca apărare castigabila a unui proces. De regula, eu, ca avocata, trimit către client documentele întocmite, tocmai ca să nu se strecoare erori materiale sau neînțelegeri legate de situația de fapt. Dar dacă clientul zice: nu e bine asta, nu e bine ailaltă în chestiuni legate de drept, acuma sa ma ierte Dumnezeu, dar ma îndoiesc ca poate aprecia clientul de alta profesie cum se va finaliza procesul în baza apărărilor mele, după 4 ani de facultate, 1 de master, 2 de INPPA și niște examene foarte grele cu sub 20% promovabilitate. Ca știe el mai bine... Nu știe el mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema hotarare judecatoreasca privind succesiunea MagisterLudi MagisterLudi Buna ziua Sunt nou pe forum si sper sa aveti rabdare sa-mi raspundeti. In primavara tatal meu a decedat. Am ales sa fac succesiunea prin judecatorie ... (vezi toată discuția)
Probleme avocat provincie bambi.2010 bambi.2010 buna ziua, am un proces de expropriere care trebuia sa se termine anul trecut, motiv pt care av a solicitat plata integrala a onorariului pentru a depunde ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare civila cu continut eronat - cum se poate corecta ? loanabelciu loanabelciu Buna seara, Azi am primit, in calitate de reclamant, Comunicarea Hotararii Civile in urma caruia a fost admis divortul si s-a dispus disjungerea cererii de ... (vezi toată discuția)