avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am o nelamurire, am facut vanzare cumparare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am o nelamurire, am facut vanzare cumparare a unui ...

Buna ziua ,am o nelamurire,am facut vanzare cumparare a unui teren ,fiului ,urmand sa imi fac casa pe teren.Se poate face un act aditional sa am un drept ,pentru a locuii in liniste in casa si pe teren ,faea sa il poata vinde ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:00, 7 Mai 2023
Fiul poate (dacă vrea) sa va constituie un drept de uzufruct viager asupra casei.
Nu se încheie act adițional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-partaj saiadi saiadi sunt in divort avem impreuna un fiu de 20 ani,vreau sa stiu daca putem semna un act prin care sa lasam apartamentul fiului nostru,si numai lui.eu mai am un ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare Seby1988 Seby1988 Buna seara.Mama si tata vor sa-mi vanda o casa veche.(nu cea in care locuiesc ei).Vanzarea-cumpararea se plateste cu acea taxa de un anumit procent din ... (vezi toată discuția)
Drept de uzufruct viager kittyplus kittyplus Buna ziua! As dori si eu niuste lamuriri in urmatoarea problema: sotul meu, inca in viata a instrainat catre fiul meu proprietatea apartamentului in care ... (vezi toată discuția)