avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale E adevarat ca ANAF cere ca contul pentru SRL sa nu fie ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

E adevarat ca ANAF cere ca contul pentru SRL sa nu fie deschis la o banca unde am si cont de persoana fizica?

Vreau sa deschid un SRL.
Am deja un cont pe persoana fizica la banca la care vreau sa deschid contul pentru persoana juridica/firma.
Mi s-a spus ca ANAF cere ca contul de persoana juridica sa NU fie deschs la o banca la care ai deja un cont de persoana fizica.
E adevarat acest lucru?
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 7 Mai 2023
Laizi, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:17, 7 Mai 2023
Cine v-a zis asa ceva? E aberant, nu exista niciun motiv pt care persoana juridica sa nu facă cont la aceeasi banca.
Ultima modificare: Duminică, 7 Mai 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

deschidere cont bancar pentru profesie liberala dragoscosmin23 dragoscosmin23 Buna ziua. Sint medic si am obtinut de la Administratia Financiara certificatul de inregistrare fiscala sub forma: Nume Prenume- Medic CNP: ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata a ajutorului covid pe motiv ca persoana nu are cont bancar de persoana juridica?! unteolog unteolog Sotia e medic si se intretine din garzi platite cu ora, prin intermediul unui PFI (persoana fizica autorizata) Spitalul unde colabora fiind unul mic, s-a ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - poprire salariu silviurazvan silviurazvan Buna ziua, am o poprire pe salariu pusa de 2 luni iar toate conturile bancare imi sunt poprite, insa am facut contestatie iar avocatul imi spune ca se va ... (vezi toată discuția)