avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cazul instrainarii unui autoturism, este oportun un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cazul instrainarii unui autoturism, este oportun un act de ...

In cazul instrainarii unui autoturism, este oportun un act de vanzare cumparare sau o donatie + nu este vorba de instrainarea catre o ruda . Care varianta este de ales din punct de vedere al actelor , taxelor , timpului alocat acestui proces. Multumesc anticipat .
daca vindeti, nu faceti donatie si invers, daca donati, nu faceti vanzare.
mergeti la un birou de act si va rezolva acolo.
puteti descara un contract de vanzare si de pe net
...este un raspuns fara relevanta vis a vis de intrebarea formulata , multumesc .
Nu e " vis a vis" e "vizavi", si ambele variante implica acelasi timp si aceleasi costuri, dar asta nu e relevant, ci e relevant sa faceti actul potrivit!!!
...multumesc dar hai sa nu intram in analize de vocabular , fonetica , scriere ,etc....ne mai documentam inainte !!!
asta zic si eu , sa va documentati inainte... dar in primul rand despre ce presupune o donatie, apoi o vanzare etc., astfel, nu veti mai pune intrebari deplasate, ca sa nu zic altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

instrainare teren de pe persoana fizica catre un s.r.l.? Ciceralu Ciceralu Cum pot instraina terenul meu de pe persoana fizica catre un S.R.L. cu costuri minime?Contractul de vanzare-cumparare e o varianta costisitoare,am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Are drepturi? simona nicoleta simona nicoleta m am casatorit in anul 2001,dupa casatorie ,mama mea imi face imputernicire la notar sa intru eu in posesia apartamentului ce l avea ea in proprietate.in ... (vezi toată discuția)
Casa duplex, intabulare proprietari izolatori izolatori am o casa duplex construita impreuna cu un frate . toate actele , pe teren , autorizatia de construire , sunt numai pe numele meu. exista o procedura prin care ... (vezi toată discuția)