avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua!Sunt chirias ANL si nu de curand mi-a fost ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua!Sunt chirias ANL si nu de curand mi-a fost recalculata ...

Buna ziua!Sunt chirias ANL si nu de curand mi-a fost recalculata chiria, dar...... cota de 10% din veniturile pe mebru, a fost inmultit cu numarul de membrii, asa se procedeaza? Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:45, 9 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este procedura special prevazuta de [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias anl LISA2000 LISA2000 Buna ziua ! Locuiesc intr-un bloc ANL,de aproape 5 ani,din motive administrative din 10 chiriasi am ramas doar 2,a fost taiat curentul electric pt neplata.Nu ... (vezi toată discuția)
Chirie locuinta tip anl raluca-2 raluca-2 Buna ziua, Locuiesc intr-o locuinta tip ANL, pe care am si cumparat-o intre timp. Pentru perioada in care am fost chirias, stiu ca chiria trebuia calculata ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere imobil nikki8202 nikki8202 Mi-am cumparat de curand un apartament si nu prea stiu cum se procedeaza cu inchirierea lui? In sensul unde trebuie sa declar ca am pe cineva in chirie? Cum ... (vezi toată discuția)