avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier auto dupa accident cu victima ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier auto dupa accident cu victima ...

Buna seara, dupa un accident cu victima in 1999 am fost gasit nevinovat deci neinceperea urmaririi penale, am luat permisul inapoi si am plecat in strainate in anul 2000. In anul 2001 nu stiu din care motive a fost redeschis dosarul si neavand avocat in ziua procesului am primit doi ani cu suspendare plus trei sau patru pt. reabilitare. As dori sa stiu daca in cazierul auto reiese acest lucru pt. ca as dori sa fac scoala de soferi profesionisti in Romania.
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 8 Mai 2023
Yoghi1970, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:48, 9 Mai 2023
Este consemnat in cazierul auto condamnarea cu suspendare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto alexk1 alexk1 O zi buna tuturor ! Sa va povestesc problema mea; in luna iunie 2006 am facut un accident, neacordand prioritate la cedeaza trecerea. Sangele a venit 1/mie ... (vezi toată discuția)
Cazier ana28b ana28b Buna ziua, Cat de curand am facut scoala de soferi. Pt dosar am scos un cazier de la politie. in acea adeverinta se sepifica clar ca nu am ... (vezi toată discuția)
Alcolemie peste 0.8 în sange ok2014 ok2014 Bună ziua. soțul meu a bătut și a avut accident cu mașina soldat fără victime. alcolemia la etilotest a fost 0.7.I s a întocmit dosar penal. problema ... (vezi toată discuția)