avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Am nascut la data de 11.08.2021, avand in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Am nascut la data de 11.08.2021, avand in vedere ...

Buna seara! Am nascut la data de 11.08.2021, avand in vedere ca sotul nu intra in luna tatalui, cand trebuie sa ma introc la serviciu in asa fel incat sa nu raman vreo luna fara venit? Nu mai inteleg daca cu o luna sau cu doua
Cel mai recent răspuns: eugenia2008 , utilizator 18:59, 9 Mai 2023
Sotul indeplineste conditiile de a beneficia de indemnizatia pentru CCC?
Da, dar nu va intra in CCC

Cornel Vasile a scris:

Sotul indeplineste conditiile de a beneficia de indemnizatia pentru CCC?

Cu o luna inainte de a implini copilul varsta de 2 ani.
Va multumesc mult, seara frumoasa!

Cornel Vasile a scris:

Cu o luna inainte de a implini copilul varsta de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când se termină concediul creștere copil? Andreea Constandache Andreea Constandache Buna ziua. As vrea sa îmi răspundeți la urmatoarea întrebare: când se termină ccc,atunci când copilul face doi ani sau atunci când se împlinesc doi ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Alinutza33 Alinutza33 Daca am nascut la data de 05.09.2012, am optat pentru concediu de crestere copil pana la varsta de 2 ani, trebuie sa ma intorc la munca cu o luna inainte de a ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie eionela eionela Buna ziua Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: -de la 26.09.2013 beneficiez de CIC pana la varsta de 2 ani a copilului. de la 01.10.2014 doresc sa ... (vezi toată discuția)