avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare permis

Buna ziua,
In anul 2008 mi sa suspendat permisul pentru radar,am inaintat proces dar nu am avut caz de castig pentru ca nu am putut sa fiu prezent la proces,nu am primit la timp citatia si asa nu am mai avut timp pentru recurs,In declaratia politiei scrie ca radarul a fost in stationare si am depasit viteza cu 105 km/ora si pe poza radar se vede clar ca masina politiei cu radar era in mers cu 45km/ora.Am primit o chemare de la politie sa depun carnetul in termen de 5 zile lucratoare si sa supendat pentru o perioada de 4 luni .Am vre-o sansa sa recuperez carnetul mai repede?va rog ajutatima sant disperat
Cel mai recent răspuns: klaci , utilizator 10:48, 3 Februarie 2010
In conditiile in care sunteti direct interesat de valabilitatea permisului,este surprinzator dezinteresul acordat in timpul procesului.
Aveti posibilitatea sa formulati cerere la comandantul IGP-SPR,care in raport de motivatia dvs ,va dispune
Nu este vorba de dezinteres,sotia atunci a nascut si nu am avut cum sa ma prezint,cu procesul verbal nu mi-a inmanat pentru ca nu a avut agentul martor a rupt in fata mea toate cele trei exeplare si la pus deoparte si l-am primit dupa 32 de zile prin posta cu un martor semnat care nu sa prezentat la tribunal,precizez eu am avut trei martori si la tribunal tot na contat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aratarea motivelor de fapt si de drpet ku990 ku990 Am fost oprit pentru viteza si mi s-a retinut permisul 90 zile. Am depus contestatie deoarece doresc sa vad proba video cu masina si viteza mea, pentru ca eu ... (vezi toată discuția)
Bună seara . ma aflu într-o situație cel puțin stupidă . ... Liviu16 Liviu16 Bună seara . Ma aflu într-o situație cel puțin stupidă . În noiembrie 2022 mi-a fost reținut permisul pe o perioada de 90 se zile pentru ca am condus cu ... (vezi toată discuția)
2 procese verbale ,2 formate diferite..care este cel valabil? CORNEKUS CORNEKUS Buna ziua, Este al doilea post care il scriu pe acesta tema. Am avut de doua ori \"norocul\" sa dau peste acelasi politai cu acelasi radar in acelasi ... (vezi toată discuția)