avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită M-am trezit astăzi cu poprire pe 4 conturi, aceeași ...
Discuție deschisă în Executare silită

M-am trezit astăzi cu poprire pe 4 conturi, aceeași sumă, ...

M-am trezit astăzi cu poprire pe 4 conturi, aceeași sumă, poprire de la ANAf, din 2008 !!!
După 15 ani, cheltuieli judiciare, fără niciun fel de notificare, somație...
Aș vrea să știu pe baza cărei legi se poate pune poprire pe cont, fără notificare, după atâta timp? Nu intervine prescripția? Cei de la ANAF au spus că am fost notificată în 2008, deci acum 15 ani, dar nimeni din casă nu își amintește să fi primit ceva de la ANAF.
Care este legea pe baza căreia se poate face poprire, după 15 ani, fără notificare prealabilă, vă rog frumos!
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cami2014 , utilizator 11:21, 11 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, in primul rand pentru prescriptie trebuie sa formulati contestatie la executare in 15 zile de la data la care ati luat cunostiinta de executarea silita/actul juridic contestat. In ceea ce priveste poprirea, aceasta se poate face fara somatie dar trebuie sa vedeti daca vi s-a comunicat titlul executoriu, somatia de incepere a executarii silite, etc. Orice neregularitate o invocati pe calea contestatiei la executare.
Mulțumesc frumos! Voi face contestație!
Revin cu o întrebare, banii plătiți la ANAF prin poprire, se pot recupera prin contestație? Trebuie să solicit asta instanței? Mulțumesc frumos!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati si intoarcerea executarii silite si daca se admite contestatia, se vor restitui si sumele executate prin poprire.
Vă mulțumesc frumos! Luni voi fi la judecătorie! O zi frumoasă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de executari vrea sa-mi puna poprire pe conturi mario77tt mario77tt In octombrie 2008 o Societate comerciala a cistigat un recurs in urma caruia cere ca eu sa restitui 3000 ron.Astazi am fost sunat de o firma de executari ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont burceatraian burceatraian Buna ziua. Am o situatie mai delicata am desfasurat activitatea de taxi din 2004-2005 ca PFA iar din acel moment nu am stiut ca trebuie sa ma scot din evidenta ... (vezi toată discuția)
Executare andreeabus76 andreeabus76 Buna ziua. as dori sa va cer ajutorul intr o problema cu care ma confrunt. In anul 2012 am fost executata pe venituri de cei de la Simplu credit pt un credit ... (vezi toată discuția)