avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Îmi trebuie certificat de moștenitor pentru a cere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Îmi trebuie certificat de moștenitor pentru a cere drepturile ...

Îmi trebuie certificat de moștenitor pentru a cere drepturile bunicului meu de la părinții dansului?având în vedere că atunci când s-au făcut succesiunea după stra-bunici nu a fost semnată de către bunicul meu?actualmente am testament, vreau sa ii retrocedeze partea de teren,casa,pădure.Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:54, 9 Mai 2023
Da, va trebuie.
Testamentul nu este act de proprietate și nici nu va atesta calitatea de moștenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare mostenire danilacristian danilacristian buna ,parintii mei, mai precis mama mea are de la parintii ei un testament pe casa si teren(mobil si imobil),acestia fiind decedati,iar ea vrea ca sa imi ... (vezi toată discuția)
Testament fără succesiune dezbătută. care e situația bunurilor cuprinse în el? voichita4075 voichita4075 am 77 de ani,am testament pe un teren (pe el exista dintotdeauna o casuta) din anul 1955,Acest testament este facut de bunicul meu. intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! testamentul sora bunicii mele mi-a lăsat mie și ... Ella.T Ella.T TESTAMENT Sora Bunicii mele mi-a lăsat mie și mamei mele Testament zicând că după moartea ei va reveni nouă totul . Întrebarea mea este: Dacă sunt ... (vezi toată discuția)