avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cu patru ani in urma am cumparat cu toate actele in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cu patru ani in urma am cumparat cu toate actele in regula o ...

Cu patru ani in urma am cumparat cu toate actele in regula o locuinta de la un domn. Locuinta a fost mostenire de la mama dumnealui. In 2022 am depus cerere pentru ajutor de incalzire si a fost respins pe motiv ca nu se intrunesc conditiile legislatiei in vigoare pentru ca la adresa X locuiesc trei persoane si nu doua si veniturile depasec baremul luat in calcul. Am incercat sa gasim indicii cine este persoana care are domiciliul la adesa noastra dar nimic. Vanzatorul nu stie nimic, vecinii nu stiu sa fi locuit cineva aici. Dorim sa radiem cumva aceasta persoana de la adresa noastra, dar singurele date pe care le detinem
sunt CNP-ul din raspunsul primit in urma cererii pentru ajutor. Nu putem sa ne primim niste drepturi si posibil sa mai apara si alte neplaceri. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:01, 10 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am intalnit si noi o asemenea situatie.
Se pare ca cei de la Posta romana utilizeaza o baza de date veche, incompleta si aiurea facuta.
La noi, rezolvarea a fost simpla: am eliberat o adeverinta proprietarului in cauza (a fost cerinta postei). Se pare ca s-a rezolvat, pentru ca petentul nu ne-a mai informat, dar o sa intreb.
Se pare ca baza de date folosita este de la Evidenta Populatiei - nu pot sa va mai dau alte amanunte, ca nu stiu.
Daca rezovati, scrieti si pe forum rezolvarea, poate mai ajutam si pe altii.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Mai 2023
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire 2012-2013 ynocentta ynocentta AJUTOARE PENTRU ÎNCÃLZIREA LOCUINŢEI SEZONUL RECE 01 NOIEMBRIE 2012 - 31 MARTIE 2013 În vederea implementării prevederilor O.U.G. nr.70/2011 privind ... (vezi toată discuția)
Asigurare bibilica777 bibilica777 eu nu sunt in tara si vreau sa-mi asigur casa din romania.....poate sa o faca mama mea in locul meu? eu nu am cum sa ajung pana pe 15 iulie 2001 cind e ultima ... (vezi toată discuția)
Un an prosper tuturor! vă rog să mă ajutați să contest o ... ElaDia ElaDia UN AN PROSPER TUTUROR! Vă rog să mă ajutați să contest o dispoziție a primăriei prin care mi s-a respins cererea prin care am solicitat ajutor de ... (vezi toată discuția)