avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua , Daca un apartament a fost cumparat cu un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua , Daca un apartament a fost cumparat cu un credit ipotecar ...

Buna ziua ,

Daca un apartament a fost cumparat cu un credit ipotecar iar la plata ratei au contribuit amandoi proprietarii , dar dupa o perioada , rata este platita integral de un singur proprietar , la vanzarea imobilului , proprietarul care nu a mai contribuit la plata ratei beneficiaza de 50% din banii obtinuti dupa inchiderea creditului , sau doar de suma de bani cu care a contrbuit la plata creditului ?

Va multumesc!
Mariana
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 04:12, 11 Mai 2023
Beneficiaza cu suma cu care a contribuit la plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, partaj in concubinaj in conditiile urmatoare? Ionela_Ionela Ionela_Ionela Buna ziua, Incerc sa fiu cat mai la obiect. Am luat un credit ipotecar doar pe numele meu, el fiind codebitor cu venituri 0 (asa a fost trecut in ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot face fata financiar unei rate imense la banca. AAnalyaa AAnalyaa Am un credit imobiliar ipotecar cu o rata lunara de 460 CHf pe care nu o mai pot plati. In cazul in care ma vor executa silit,apartamentul va fi scos la ... (vezi toată discuția)