avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua, in 2019 s-a inceput un dosar de trafic de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua, in 2019 s-a inceput un dosar de trafic de droguri ...

buna ziua, in 2019 s-a inceput un dosar de trafic de droguri de risc impotriva mea. ca si probe au o singura inregistrare audio si ca as fi vandut 5g cannabis unui martor colaborator, tranzactie pe care eu unu nu mi-o amintesc sa o fi facut, este suficienta aceasta proba pentru a putea si condamnat? si sunt curios in cat timp s-ar inchide dosarul daca ramana asa?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 16:57, 11 Mai 2023
Buna ziua, depinde de incadrarea juridica exacta, de continutul probei audio, de ce s-a retinut in fapt in sarcina dvs., etc. Pentru o opinie corecta este necesar in prealabil studierea dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri de risc! este posibil sa primesc 2 suspendari? RickS. RickS. Buna ziua, am o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns i-as fi foarte recunoscator. In 2023 am primit o condamnare de 3 ani cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Acuzatie trafic de droguri de risc IonutPaul IonutPaul Buna ziua.Sunt acuzat pentru trafic de droguri de risc in forma continua(doua acte materiale)cantitatea toatala este de 3,30 grame cannabis vandute unui ... (vezi toată discuția)
Acuzat de trafic de droguri Ralucad1 Ralucad1 Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu o informatie, sunt intr-o situatie disperata. Prietenul meu este arestat preventiv pt 29 de zile si este acuzat ed trafic ... (vezi toată discuția)