avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In ce condiții pot înceta raporturile de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In ce condiții pot înceta raporturile de munca unilateral la ...

In ce condiții pot înceta raporturile de munca unilateral la firma având in vedere ca am îndeplinit vârsta de pensionare pt limita de vârsta dar am optat pentru a continua activitatea pana la 65 de ani.
Îmi pot da demisia unilateral si trebuie sa respect preavizul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:36, 11 Mai 2023
Incetarea c.i.m. poate avea loc cu acordul partilor sau prin demisie.

Demisia poate fi cu sau fara preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate inceta cim in cazul unei femei care a optat pentru ... GigelVasile GigelVasile Cum poate inceta CIM in cazul unei femei care a optat pentru continuarea CIM si dupa indeplinirea varstei de pensionare conform noilor prevederi din 2018, a ... (vezi toată discuția)
Incetare cim la data indeplinirii conditiilor de pensionare florisp2009 florisp2009 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: Am un salariat care in martie 2016 a implinit 65 ani . Am crezut ca CIM inceteaza ... (vezi toată discuția)
Cadru legal drepturile de asigurat. catalinks catalinks Dacă mi am dat demisia și aștept decizia de pensionare, în tot acest interval nu beneficiez de drepturile de asigurat? As dori sa știu care este cadrul ... (vezi toată discuția)