avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna Ziua! Lucrez intr-o companie de paza 2 zile a 12 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna Ziua! Lucrez intr-o companie de paza 2 zile a 12 ore cu ...

Buna Ziua! Lucrez intr-o companie de paza 2 zile a 12 ore cu 2 zile libere.
Mi-am luat concediu de odihna urmand sa revin la munca dupa terminarea acestuia.Numai ca la terminarea C.O. ,turele mele de munca incep dupa 2 zile libere (conform planificarii turelor).Ma poate obliga sa imi iau aceste 2 zile ca fiind tot concediu?Concret concediul se termina pe 17,zile de 18 respectiv 19 fiind tura altui coleg eu urmand sa intru pe 20,21.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:13, 12 Mai 2023
Nu va poate obliga sa va luati concediu de odihna in zilele libere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire legata de concedii bia99 bia99 am si eu o nelamurire legata de concedii, la job-ul actual lucrez in ture (2 zile job, 2 zile liber) intrebarea mea este urmatoarea: daca imi iau concediu de ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu odihna Tania  D Tania D daca am in angajat care lucreaza 11 ore /zi timp de 5 zile urmate de 5 zile libere. Contract cu norma intreaga cu 21 zile de concediu. Logica mea, avand in ... (vezi toată discuția)
Recuperari libere CHIRICA PARASCHIVA CHIRICA PARASCHIVA dupa terminarea CM se pot lua in continuare libere? (vezi toată discuția)