avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am inchiriat o garsoniera prin agentie si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am inchiriat o garsoniera prin agentie si contractul ...

Buna ziua. Am inchiriat o garsoniera prin agentie si contractul stipuleaza ca "in cazul in care chiriasul se razgandeste in privinta inchirierii apartamentului, acesta va pierde suma avansata locatorului". Am incheiat contractul pe 8.05 si pe 11.05 am anuntat proprietarul ca nu pot locui acolo avand in vedere starea deplorabila a locuintei. Mentionez ca am platit anticipat 2 luni, unde o luna reprezenta garantia.
Proprietarul refuza inapoierea garantiei.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:40, 12 Mai 2023
dvs ati inchiriat pe navazute sau sunt aspecte pe care nu le-ati vazut sau nu vi s-a spus de ele?
Ultima modificare: Vineri, 12 Mai 2023
gi-jane2, moderator
Conditionat de clauzele contractual asumate,verificati daca puteti solicita rezilierea unilaterala motivat de starea locuintei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare unilaterala contract inchiriere ctbv2015 ctbv2015 Buna seara, Din ce am citit pe internet si prin articolele noi ale Codului Civil am inteles ca un contract de inchiriere poate fi denuntat unilateral de ... (vezi toată discuția)
Reparațiile în cazul contractului de închiriere și preavizul andradah andradah Am și eu cateva intrebari punctuale referitoare la contractual de inchiriere. Situatia sta in felul urmator : exista un contract de inchiriere incheiat pe un ... (vezi toată discuția)
Clauza in contractul de inchiriere spatiu ContSters75393 ContSters75393 Doresc sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial pe o durata de 3 ani dar am o nelamurire in cazul in care firma nu m-ai da randament pot rezilia ... (vezi toată discuția)