avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz temeinic - nominalizare in comisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz temeinic - nominalizare in comisie

Buna ziua,
Lucrez in sistemul bugetar si am fost nominalizat prin decizie interna ca membru in comisia de receptie a obiectelor de inventar.
Mentionez ca nu am fost anuntat/consultat inainte de nominalizare, nu am semnat nici un document, doar mi s-a adus la cunostinta decizia.
Ce motiv de refuz temeinic (exclus motive profesioanle)pot invoca pentru a nu face parte din aceasta comisie?
Pot fi invocate motive personale?
Ultima modificare: Vineri, 12 Mai 2023
c0st3l, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:48, 12 Mai 2023
Numirea intr-ocomisie nu necesita consultarea dvs..vi se aduce la cunoștință doar.

Nu avem de unde sa știm care este modalitatea de schimbare au unui membru al comisiei respective.

Nu cred ca motivele personale pot fi invocate
Ultima modificare: Vineri, 12 Mai 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota interna ? sau decizie ? de numire comisie de receptie lucrari reparatii ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Saptamana aceasta urmeaza sa se faca receptia la lucrari reparatii. Receptia va fi facuta de catre o comisie de receptie ... (vezi toată discuția)
Decizie comisie de receptie a mijloacelor fixe lyz_beth81 lyz_beth81 Buna! Imi poate trimite cineva un model de Decizie de numire a Comisiei de receptie si punere in functiune a mijloacelor fixe achizitionate de societate? (vezi toată discuția)
Conflict la locul de munca Hobitzi Hobitzi Cum decurge sanctionarea sau avertismentul unui angajat pas cu pas,in cazul in care impotriva lui a fost depusa o plangere de catre un alt angajat?Are ... (vezi toată discuția)