avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hristos a inviat ! Va rog sa- mi spuneti unde se afla ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hristos a inviat ! Va rog sa- mi spuneti unde se afla arhiva ...

Hristos a inviat ! Va rog sa- mi spuneti unde se afla arhiva fostei Libertatea - Sibiu și cum pot intra in contact ? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 15 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Libertatea SA din Sibiu este activa fiscal. Sediu social vad ca il au pe Str. Targu Fanului nr. 12 . Deci daca aveti nevoie de ceva de la ei va adresati direct lor .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Era in procedura de insolventa in 2021 .. interesati-va la ONRC cine este lichidatorul societatii si vedeti unde se afla arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, oare cum as putea gasi unde as afla arhivele fostului ... Imd.ioana Imd.ioana Buna ziua, oare cum as putea gasi unde as afla arhivele fostului IUTIFPEC/IELIF/OIF SIBIU, actualul ANIF Sibiu? M-am adresat catre ANIF Sibiu, ei mi-au rapsuns ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta lutadorin lutadorin Am o întrebare în legatură cu pierderea carţii de muncă! Întrucat, firma la care am lucrat s-a dizolvat,am fost la Arhiva Naţionala care ne-a ... (vezi toată discuția)