avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Unde gasesc masina care a fost pusa sub sechestru daca ...
Discuție deschisă în Executare silită

Unde gasesc masina care a fost pusa sub sechestru daca nu este ...

Unde gasesc masina care a fost pusa sub sechestru daca nu este in custodia executorului
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:40, 13 Mai 2023
Contactati autoritatea care a dispus masura asiguratorie a sechestrului care are obligatia legala sa consemneze in dosar locul unde se afla bunul asupra caruia a fost dispusa masura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. ... ediardhazu@gmail.com ediardhazu@gmail.com am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. Mi-au pus notificare pe ea. Cum să procedez, că bani nu am să plătesc?! Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua.am primit executare silita pentru suma de 1600 de lei.luna ... Anonim2903 Anonim2903 Buna ziua.Am primit executare silita pentru suma de 1600 de lei.Luna trecută mi-au oprit o parte din salariu și am mai rămas cu 900 și ceva de lei.Pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumpărat o mașină skoda octavia anul trecut ... C.Mihai1985 C.Mihai1985 Buna ziua, am cumpărat o mașină Skoda Octavia anul trecut și am inmatriculat-o pe numele meu, anul asta am vandut-o și noul proprietar nu poate face ... (vezi toată discuția)